Isabelochjag.se – Vi väntar på lillasyster!

Insperation till vardagsrummet – Room99.se

Jag sitter alltid och tänker på hur vi skulle kunna ha det i det nya huset. Det är spännande och kul men samtidigt lite läskigt. Room99.se levererar och jag skulle kunna klicka hem hälften av allt utan att ens fundera särskilt mycket över det. Jag är kär. Det ska bli så galet kul att flytta in!

Först ut på vår lista står Isabels rum. Sen kommer vardagsrummet att få lite fokus. Vi behöver byta soffa. En av de två sofforna som vi har nu, har jag haft sen jag flyttade hemifrån första gången för ca 10 år sen. Tio år och ett antal olika ställen som den stått på senare så är den ganska slutkörd. Den andra soffan som vi har nu, spontan hämtade vi efter att jag hittat den på blocket i en skänkes annons när jag var höggravid och tyckte att vi borde göra om i vardagsrummet, ha. Jag hade många sådana små infall under tiden som jag väntade Isabel. Lustigt hur allt kan  bli. Soffbordet som vi har hör också till den gruppen och det fick Andreas snällt åka till Solna och hämta hos en sur kvinna efter jobbet en dag. Det är fint, men vingligt. Lite skavt och allmänt deppigt det med faktiskt. Nu när jag tänker efter.

Tv bänken är även Isabels garderob. Jo sa jag det? Att vi lever på 63 kvm för tillfället? Jo men så är det. Man riktigt känner hur klaustrofobin tränger sig på sakta men säkert.

Okej. Så ny soffa, nytt soffbord, ny tv-bänk, nytt vardagsrum. Ah så får det bli!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats