Isabelochjag.se – Vi väntar på lillasyster!

NEEEEEJ MAMMMMA!!

 

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det fungerar inte i längden och det blir bara smutsigare och smutsigare hela tiden. Jag riktigt lääängtar tills vi skaffar städhjälp i det nya. Jag längtar på riktigt. 

Det är inte så att jag inte gillar att städa, för det gör jag. Men Isabel avskyr när jag gör det? Hon brister helt när jag ska ta fram dammsugarn och gråter oavbrutet tills hon får sitta i min famn under tiden som jag dammsuger – TESTA ATT HA DRYGA 11 KILO PÅ HÖFTEN UNDER TIDEN DU DAMMSUGER NÄSTA GÅNG SÅ FÖRSTÅR DU NOG!!?!?

Det är ju omänskligt och fruktansvärt oeffektivt! 

Idag testade jag att låta henne vara ledsen och lät henne stå vid sin lilla hörna med alla hennes leksaker, utan att dammsuga i närheten. Men det spelar ingen roll nästan. Jag tror att hon tror att dammsugaren skadar mig eller vill mig illa. Så jag försöker hela tiden le och vara glad under tiden, sådär larvigt överdrivet för inte fan tycker jag att det är kul att dammsuga. 

Hur som helst så stod hon där och grät men jag körde hela den där ’jag-är-cool-lugn-inga-problem’ morse stilen och vägrade att gå och hämta henne. Jag bestämde mig för att be henne komma och om hon kom och fortfarande var ledsen så skulle jag ta upp henne, men samtidigt fortsätta att dammsuga tills jag faktiskt var klar på riktigt. Det tog ett tag, sen kom hon faktiskt. Grät lika mycket men hon kom. Så jag tog upp henne. Framsteg? Inte vet jag. Testa en gång till att dammsuga med dryga 11 kilo på höften så kan vi diskutera saken. 

Men alltså? Hur gör man? Jag måste ju dammsuga. Hon kommer ju vara tvungen att dammsuga med en vacker dag. Inte kan hon väl få lov att vara rädd för dammsugaren resten av livet?

Åh vad jag längtar till hela ”skaffa städhjälp” saken! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Carl har också varit rädd för dammsugaren, jag lät den stå framme i hallen i en hel vecka för att han skulle vänja sig vid åsynen av den, sedan när han börjat närma sig den frivilligt och till och med börjat leka lite med slangen så slog jag på den, fast utan att dammsuga! Så satt vi och lekte till ljudet av dammsugaren en bra stund, efter det så älskar han dammsugaren och kryper efter mig från rum till rum när jag dammsuger… Vet inte om det kan hjälpa men det funkade för oss! Kram

stats