Isabelochjag.se – Vi väntar på lillasyster!

Där satt han på en stubbe långt in i skogen och längtade tillbaka 

 
Vet du, jag passade på att ta lite ledigt från sociala medier och fira midsommar med familjen. Ja, lite Instagram hann jag ju med, men der såg du väl? 😉 Jag älskar sociala medierna och älskar att blogga så bli inte orolig. Jag har bara haft så trevligt att jag hela tiden tänkt ’åh, detta måste jag blogga om sen’ och nu visade det sig att ’sen’ är först nu idag, haha. 

Jag hoppas att ni innerligt har haft en underbar midsommarhelg? Vår har varit alldeles lagom och underbart mysig. Vädret sket ju sig men maten var god och sällskapet var trevligt. Jag vann en omgång av Mig och förlorade några omgångar Chicago men är lika glad för det. Vi upplevde midsommarmat, stång och Isabel hade midsommarkrans i håret. Allt som behövdes fanns med alltså. Ja, förutom solen, men det känns alltså helt okej ändå.

Annars då? Min förkyldning ger aldrig upp. Andreas då? Han fick en stor gös igår! Isabel då? Åh nej! Vi glömde henne.. Magen då? Det känns som att jag har sträckt mig inne i magen, så det gör lite ont att andas och allt sånt. Men annars vore det nog dumt att klaga. 

Stockholm – Vi är påväg hem! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats