Isabelochjag.se – Vi väntar på lillasyster!

Hon skrek. Vi stannade. Hon skrek ännu mer. Vi mutade..

 

Alltså. Midsommar är över, nu är ’sommarn’ igång på riktigt och i morgon är det måndag igen. Vår bilresa hem gick inte särskiljt smidigt alls faktiskt. Likaså bilresan ner. Isabel har inget imot att åka bil men tydligen så har vi kommit till det stadiet att hon faktiskt inte alls somna så fort vi sätter henne i stolen utan faktiskt tycker att det är helt vansinnigt tråkigt att åka längre än en halvtimme.

Hon skrek. Vi stannade och fixade napp och pussades sen åkte vi igen. Hon skrek ännu mer och så höll vi på så tills vi fick nog efter försök med både leksaker och mat och bestämdes oss för att det var dags att gå in i ’det gäller bara att överleva’ modet och började muta med algrens bilar, vilket såklart funkade.

Så ja, åter igen gör vi det. Lyckas kamma hem dagens pris för bästa föräldrar, eller? Komiskt nog så somnade både jag och Isabel ca 2 mil hemifrån. Om man nu ska försöka se det roliga i mörkret. 

Vi är iaf hemma och passade på att käka lite Caesarsallad till middag för att bryta av lite från all fisk och grillat som vi tryckt i oss hela helgen. Mat är ju bara sådär läskigt underbart ibland. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats