Isabelochjag.se – Vi väntar på lillasyster!

Så mycket nerver – Så mycket lycka! 

   
 
Massa cred till ’ultraljuds-läkaren-eller-vad-ni-nu-är’ på Karolinska idag – Vi blev så himla bra bemötta! När vi väntade Isabel så gjorde vi vårt RUL i stan någonstans men jag röstar lätt på Karolinska nu när vi testat båda, haha.

Vi var i ganska god tid och jag var så nervös att jag mådde illa innan vi kom in. Men allt såg bra ut! Det är en till synes frisk bebis där inne – en riktigt söt sådan (med långa ben) haha. Den låg lite lustigt så vi fick hålla på att försöka få den att vända sig och sammanlagt var vi nog där inne i nästan 45 minuter. 

  
Vilken lättnad! Va mycket som ’släppte’ från mina axlar. Jag är alltså gravid på riktigt den här gången med! Det ligger alltså ett litet barn i min mage! Nu känns det värt det ändå. All smärta, allt det jobbiga. Vårt lilla barn – Ett till fantastiskt barn!
Vi fick ändrat BF också – vi är nu beräknade till den 9 Januari (istället för den 5e) vilket inte gör mig något då jag inte är super sugen på att föda i december 😉 Om denna är lika envis som sin syster så blir det ju inte fören i slutet av Januari ändå och med tanke på att den vägrade att vända sig idag trots hostande, knuffande och skakande så blir det nog så. 

Jag somnade som en stock när vi kom hem och är fortfarande helt slut. Det måste vara för att jag spänt mig så. 

Om vi fick reda på könet? Ja, men det håller vi för oss själva några timmar till 😉 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linn

    Oh spännande, jag är redan nervös inför vårt på måndag. Hoppas, hoppas allt är som det ska därinne. Kommer vara så skönt när den dagen är över

  2. Sara

    Å vad roligt 🙂
    Nu längtar jag ännu mera till mitt rul som jag fick kallelse till i dag. Men det är en heeel månad kvar.
    Bf 9 Februari 😀 också andra barnet.

  3. Hannah

    Wow, vad häftigt! Härligt att läsa att allt såg bra ut 🙂 Enligt ditt nya BF och enligt mitt nuvarande ligger jag då precis en vecka efter dig. Har BF 16 januari som det ser ut nu, men jag ska på RUL om en vecka, så jag får se då om jag flyttas åt något håll 🙂 Börjar bli riktigt otålig nu! haha.

  4. Carolina

    Underbart! Lite roligt också, min bror o hand sambo väntar barn, de hade bf 5 januari de med och efter rul förra veckan blev de flyttade till 9 januari. 🙂 kram

stats