Isabelochjag.se – Vi väntar på lillasyster!

Grattis till 20 veckor i min mage lillasyster! 

  
Eller grattis till mig som bara behöver vara gravid i typ 20 veckor till? Ah, lite mer så va. 

Vi gick alltså in i vecka 21 idag. Det går inte fort när det inte är roligt, men det går lite fortare än när man inte hade en 1,5 åring i sitt liv. Tacka gudarna för det. Men 20 veckor kvar alltså! Under dom 20 veckorna så ska vi hinna fylla år (ah, i september blir jag ännu äldre), fira halloween, antar att vi ska ha höstlov från förskolan?!, vi ska fira lucia, köpa julklappar, pynta inför julen, laga massa mat, fira jul, mellandagsrea-shoppa, fira nyår och sen pusta ut och sist men inte minst fixa plats här hemma för lillasyster – SEN KOMMER HON! 

Med tanke på att alla dom här sakerna brukar vara ganska roliga så kanske tiden går lite fortare snart. Vi måste förbereda världens bästa Isabel på att hon ska bli storasyster med! Den uppgiften måste tas på största allvar. Från vår sida alltså, förberedandet. 

Men hur som så skulle jag ju haft kalas idag, för halva tiden delen av graviditeten (vilket jag hör nu när jag skriver det låter fullkomligt as larvigt, men i det lilla finns det mycket ska vi inte glömma. Det finns alltid något att fira!) men så blev det ju inte pga av att livet kom ikapp mig. Men jag bakade en kladdkaka efter frukost som tröst på såren. Den vart, minst sagt kladdig. 

Så hurra för mig en dag efter halva tiden! Bara 20 veckor kvar!

I morgon ska ni få magbild och lägesrapport, jag lovar. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats