Isabelochjag.se – Vi väntar på lillasyster!

Jag har en PLAN!

 

Jag har en plan! Det är måndag igen och det betyder att det är förskolan som gäller för lilldamen. Det betyder ju också att vi ska försöka att klara av lämningen på bästa sätt.     

Jag ska lämna en halvtimme senare idag. Det är min nya plan. För det känns som att dom har hunnit gå ut då och jag intalar mig att det kommer vara ’lättare’ att lämna Isabel när hon får vara ute direkt. Hon älskar att vara ute och när man kommer så måste man gå igenom hela utegården för att komma till hennes avdelning.

Ah, det kan vara så att det inte alls hjälper och att jag kommer höra hennes skrik hela vägen hem, men det är värt ett försök.

Håll tummarna för oss. Måndag, förskole lämningen – Bring it! 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Hej, jag har läst dina inlägg om lämningen och jag börjar förstå att det här är ett stort problem för många. Det va det även för mig. Men jag har lyckats hitta en metod, som går emot vad de allra flesta förskolepedagoger anser är rätt. Jag har en dotter som blir 2 i oktober. Jag ger henne mellan 5-15 minuter extratid, vid lämningen varje morgon. Beroende på hur mycket tid hon behöver. Om du är intresserad av min metod och kanske vill testa själv så kan du maila mig så kan vi diskutera saken. Från att ha en dotter som skrek i panik till en dotter som säger ”okej, mamma nu vill jag vinka i fönstret”. Vet inte om min metod kommer funka för någon annan än mig. Men om jag kan hjälpa någon annan så tänker jag att det kunde vara fint.
    Bästa hälsningar, Emma.

stats