Isabelochjag.se – Vi väntar på lillasyster!

Hon kommer att förvandlas till en ko. 



Idag introducerades Isabel för mjölk i Max mugg. Det va nog något av det godaste hittills i hennes tycke.

Det är skönt att vara på semester. Men det är alltid skönt att komma hem. Det hade hon helt rätt i Isabels gammelmormor Gun. Nu är vi hemma. Färden gick lite sämre än vanligt med en arg Isabel och en åksjuk jag. Men vi kom hem ändå. Sen slocknade vi alla tre i soffan och vaknade i te fören vid sex tiden. Alla med små barn kan ju nu räkna ut att vi har en lång kväll framför oss. Har vi tur ledet det kanske till lite sovmorgon. Men man ska inte vara för ivrig. 

Jag känner mig fortfarande åksjuk. Som om jag spenderat hela helgen på en Finlands färga ute på öppet vatten. Ni vet sådär efter gungig. 

Passade på att handla då det ekande tomt i hyllorna och skåp här hemma såklart. Ville sympati köpa något gott men det slutade med äpplen och kvarg. Inte alls min grej igentligen. Men jag antar att det är ett tecken på att det är dags att ta tag i det igen. På riktigt. Hade varit skönt att gå ner lite tills vi åker till Malta. Man ser ju så mycket tjockare ut när man inte kan gömma det under varma kläder, haha. 

Tre och en halv vecka, borde gå att gå ner några kilon iaf! TAGGA! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. eleonore

    Du kanske inte är åksjuk, vem vet det kanske finns någon annan anledning till att du kände dig illamående hihi 🙂

stats