Isabelochjag.se – Vi väntar på lillasyster!

Det går fort när man har roligt!

Vi är tillbaka hemma i Stockholm. Det känns som att helgen bara swishade förbi. Vilken den typ gjorde. Men va bra den blev! Jag har alltid alldeles för mycket och för höga tankar om hur jag vill fixa både det ena och det andra jämt och ständigt men den här gången känner jag mig faktiskt nöjd.

Nu börjar nästa projekt redan i morgon. Det ska rensas och sorteras. Packas ner eller slängas. Det är tre veckor kvar tills vi åker till fjällen. När vi kommer hem där ifrån så är det tre och en halv vecka kvar tills vi åker till Malta. När vi kommer hem från Malta så är det två dagar kvar tills jag och Sara ska kränga allt vi inte längre vill ha på loppis och efter det så är det en och en halv vecka kvar till vi flyttar (!!!!)

Summa kardemumma – Dessa veckor, mellan allt som ska hittas på måste gå till att rensa ur och packa ner, för den 29 april ska vi ha hela vårt liv redo för flytt! Och vi alla vet att tiden går fort när man har roligt. Så ingen rast ingen vila – TAGGA SORTERA/RESA/PACKA inför FLYTT!!

(null)
Foto: Tommy Persson (http://www.eyeswideopen.nu)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats