Isabelochjag.se – Vi väntar på lillasyster!

Tillsammans i kampen mot cancer – Forlife.nu

Jag fick ett mail från en tjej som heter Lotta under gårdagen. Lotta deltar i ett sysselsättningsprogram som heter ForLife och dom arbetar med att samla in pengar till cancerforskningen! Himla bra tycker jag.

Cancer är skit, det finns väl ingen av oss som inte tycker det. Läskig sjukdom som har en tendens till att ställa till det alldeles för ofta och tar alldeles för många nära och kära i från oss. Jag är rädd för cancer. Jag blir 28 år i år och kan redan fylla en hand full med folk i min närhet som tyvärr inte finns med oss längre pga just cancer. Det suger.

Det är kanske lite därför jag tycker att det är en ren självklarhet att hjälpa denna Lotta med att få ut informationen om hur ni gör för att hjälpa till att hjälpa! Det finns armband, halsband och mobilskal att klicka hem i deras webbshop och HELA ÖVERSKOTT går direkt till deras insamling för cancerforskning. Varje månad väljer dom ut en ny månadensfärg och Mars har fått en fin grön nyans tilldelat sig. In och kika och IN OCH SHOPPA! (ni kommer direkt till shopen HÄR).

forlife-tillsammans-mot-cancer-isabel-och-jag

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats