Isabelochjag.se – Vi väntar på lillasyster!

Jag säger`Vink Vink´ och ler inombords!

alexandra-isabel-och-jag-mammam

 

Heeeeeeej! `Vink Vink´

Jag skulle vilja stanna upp och kliva ut ur datorn eller mobilen och skaka hand med er alla en efter en och säga hej på riktigt. Ni har de senaste dagarna bara exploderat och blivit himla många – och ingen blir gladare än jag såklart!

Välkomna alla nya läsare!

– Va kul att ni har hittat hit till oss – till vår vardag! I går kände jag att det faktiskt var dags att köra lite ”lära-känna-varanda-” söndag nu när ni är så många ”nya” ansikten. Jag tänkte att vi börjar med mig, mamman. Sen kör vi en Isabel presentation lite senare idag. Sen får ni så himla gärna kommentera och berätta vilka ni är. I går var ni över 2000 unika läsare så nååågon av er kanske vågar kliva fram 😉

Men vem är nu jag då? Hon den där som skriver?

Mitt namn är Alexandra.

Jag fyller 28 år i september men nu på äldre dar så byter man ju ålder direkt efter nyårs raketerna. Jag hade en ålders noja när jag fyllde 25, men nu bryr jag mig inte så mycket i dagsläget.

Tillsammans med min sambo, fästmö, pappan till vår Isabel så bor jag nu i Märsta som ligger så norr ut som man kan komma i Stockholmstrakterna utan att kliva över till Uppsala län, typ. Vi bor just nu i en 2a, vilket är galet trångt då vi alla tre tar mycket plats och är överallt och ingenstans samtidigt.  Men håll ut! I slutet av April flyttar vi till vårt älskade radhus som vi köpte i början av november och det känns UNDERBART! Från 2 rum till 5 rum och allt vad det innebär. Så mycket flyttande kommer det bli framöver.

När jag inte är föräldraledig, som jag är ett litet tag till så arbetar jag på Arlanda, som resten i Märsta haha. Andreas, pappan och mannen i det här hushållet arbetar inne i stan och även en del utomlands. Isabel arbetar tack gode gud inte alls, men planeras att börja på förskolan i augusti.

Jag är från grund och botten från Malmö, bodde länge i lilla Kävlinge och efter det har det flyttats runt en hel del. Men största delen av mitt ”åldern-man-minns-och-sånt” liv har jag varit bosatt i Jönköping. Så det räknas än så länge fortfarande som ”hemma”.

Blå ögon, typ 177 cm lång. Ganska stora fötter. Gick upp alldeles för mycket i vikt när jag bar på Isabel. Så ur form är nog rätta ordet. Inte alls en sån som det faller naturligt för att ”gå-ut-och-gå-milen” bara för att det skulle vara skönt. Nej, utan jag måste tvinga mig själv till fysiskaktivitet. Så det lär ta år och dar tills jag är i form nästa gång. Men hey, den som väntar på något gott 😉

Känns lagom larvigt att sitta och skriva fakta om sig själv på något sätt. Jag skulle kunna skriva vad jag min favvo färg och maträtt är med, men det känns som att vi inte behöver sjunka till den nivån riktigt. Något du undrar? Skicka i väg en kommentar, så kan vi köra ett ”update” inlägg lite senare 🙂

Jag är i alla fall egentligen en helt vanlig mamma, fast ändå kanske lite udda. Jag har alltid varit lite speciell. Man får liksom gilla det. För jag har försök många gånger som yngre att sluta vara ”som jag” men lärt mig att det inte alls är värt den. Det är skönt att vara sig själv!

IMG_7921.JPG

Och lika glad som Isabel är över att få prickikorv på bilden, så glad är jag över att ni är här  – Välkomna igen alla nya och gamla!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bloggande 4barnsmamma

    HEEEJ!

    Ja men så kul! Jag hittade just hit via vimedbarns sida och blev så glad! Du verkar vara en härligt sprallig tjej:)

    Bloggar på ett sätt som jag gillar. Jag gillar massor av vardag och gärna bilder på MAMMAN inte bara på fina barnkläder, inredning och färska blommor och frukt. Eller varför inte en bild på en nyttig frukost eller en smoooothie, haha, skit trist.

    Jag är själv 37 år och har fyra ljuvliga ungar. Bor i villa, lyckligt gift med pappan, katt och kanin. Jobbar som vikarie på dagis och i olika barngrupper – passar mig perfekt.
    Bloggar om livets upp och ner hit och dit. Och jag älskar det:)

    Hoppas ni får en underbar söndag och fortsätt precis som du gör!

    Kram kram Sandra

    1. isabelochjag

      Kul Sandra! Tack för dina fina ord 🙂

      Mysigt med kanin haha, jag tycker detsamma. Känns kul att gå in och kika vad ni har för er! Då kan vi följas sida vi sida, blir perfa!

      Hoppas ni haft en toppen helg nu – kramkram

stats