Isabelochjag.se – Vi väntar på lillasyster!

När lördagskvällen inte alls blir som man tänkte sig ,haha.

Isabels dop_5732_©TommyPersson

 

Jag älskar den här bilden. Det är min pappa som lyckades fånga ögonblicket när Andreas gick ner på nä och friade till mig i somras, på festen som vi hade efter Isabel hade döpts. Det var ingen annan än min mamma som visste om det så att det här ögonblicket kom med på kort är extra roligt. 140614 – En himla fin dag.

Vår lördagskväll blev inte riktigt som vi planerat, även om vi inte hade så mycket planerat ändå så blev det inte ens så. Vi skulle göra en hederlig svensk helg tradition och äta tacos. Det började att gå fel redan vi fem, när jag och Isabel kom hem från allt vi pysslat med idag men hungriga magar och mamma mat att packa upp. Andreas hade städat och fixat här hemma hela dan så det luktade sådär ljuvligt rent när vi klev innanför dörren. Vi skulle ha ätit sen lunch ihop alla tre, men det hann vi ju inte. Så prio nr ett blev ju Isabels hunger. Slängde ihop mat till henne och sen slutade det med att vi alla satt och åt av det. Intalade oss själva att vi kunde göra vår mys taco middag senare ikväll. Men nä. Nattningen drog ut på det hela och sen var klockan helt enkelt för sent för att laga mat.

Som det kan bli ibland. Himla skönt med en hemma kväll! Jag är helt slut. I natt blir det ju sommartid med. Och i morgon är det stora ett års kalaset!

Isabel, Dante, Holly, Penny, Selma, Knut, Elise och Vera – Alla ska dom firas för alla har dom nu hunnit fylla 1 år – Det ska bli himla mysigt! Jag hoppas att ni har en bra lördagskväll, jag säger god natt. Ses i morgon igen 😉

Och psst, glöm inte att gå in och rösta på oss till veckans blogg på besökstoppen – läs mer HÄR – Tack!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats