Isabelochjag.se – Vi väntar på lillasyster!

Som en Maltes!

Ja men vilken start på hela vår Malta resa vi har haft! Det kändes super skönt/kul/mysigt att ta samma flight som fina Sandra och hennes familj – kändes tryggt. 

Vi satt på samma rad delvis under flygresan och barnen busade lite till och från. Isabel såg överlycklig ut nät hon såg Wille och Alba på Arlanda tidigt i morse.

Allt började bra, förutom att vi redan innan vi hade checkat in hade lyckats tappa bort Isabels snuttis (hennes älskade dödskalle sjal). Jag hittade dem sen tillslut i en hiss som va hade spenderat en kort stund i. Sen höll vi på att bli sena till gaten för att vi satt och åt frukost lite för länge och inte alls tänkte på avstånden som faktiskt finns på terminal fem. Så dumt av mig, som till och med jobbar där ute i vanliga fall, haha. 

Isabel skötte ju sig exemplariskt på planet – lite rastlös – lite ont i öronen, men inte alls någon katastrof tripp. Nä jag är glatt överraskad över hur bra det gick!

Väl framme så hade taxin fixat med bilbarnstol och allt som vi bett om – skönt, det var jag också helt säker på att det skulle strula. Det känns nästan krångligare att få en taxi med bilbarnstol i Stockholm än här. Vi åkte direkt till lägenhetshotellet som vi bor i. Vår lägenhet var dock inte klar men lämnade vårt bagage och gick för att äta lunch nere vid strandpromenaden. Mötte upp familjen Billhäll/Wiklund och beställde in dagens fisk för att gå all in på semestersstilen – det gör jag nog inte om.

In kommer det två hela fiskar och en bläckfisk som var delad på mitten. Inte alls aptitligt. Smakmässigt? Smakade ingenting. 

 

 Det slutade med att jag och Andreas delade på hans pizza.

Sen gick vi och hämtade nyckeln och packade in oss i vårt penthouse – riktigt skönt med en riktig lägenhet istället för ett vanligt hotellrum. Framförallt nu när man har barn. Känns riktigt bra – kan försöka ta mer bilder på boendet lite längre fram. 

  

Följde med Pernilla och Filippa hem till dom och hämtade lite mat och sånt som vi bett dom köpa – det firas påsk här med och vi var osäkra på om affärerna har öppet som vanligt.

Sen slocknade Isabel som en liten tapper riddare som varit ute i strid i veckor.  

 

Kvällen har vi spenderat på en restaurang en bit bort – kött stod på schemat och om vi blev mätta? Ah. Gott var det med och promenaden längst strandpromenaden var sådär extra mysig. Tjejerna höll varandra i handen och stämningen är på topp! 

 

  

  

  

Vädret är som bra vår hemma och det känns ändå skönt då vi lämnade snöstormarna hemma i morse. Vi håller oss borta från badandet än så länge men hoppas på att få lite färg i alla fall. I morgon ska Andreas jobba lite och vi ska försöka utforska den här ön! 

Känns redan som att vi har varit här i ett halvår, haha. 

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats